COACHING

Caroline aan het woord over haar werk als coach:
"Door de hoge eisen die het leven tegenwoordig aan ons stelt, kunt u op een bepaald moment behoefte hebben aan ondersteuning om meer grip op uw leven te krijgen en gelukkiger te worden. Deze behoefte kan voortkomen uit een sluimerende onrust of algeheel gevoel van onvrede. De aanleiding kan ook een ingrijpende verandering zijn, zoals een scheiding, ziekte of het verlies van werk, een dierbaar lid van de familie of een goede vriend(in)."

HULP BIJ HET MAKEN VAN KEUZES

Bij dit soort gebeurtenissen kan ik u helpen bij het maken van de juiste keuzes om opnieuw betekenis en kleur te geven aan uw leven. In mijn aanpak staat u als klant en mens volledig centraal. In een warme sfeer van betrokkenheid en acceptatie moedig ik u aan om stil te staan bij gedachten, emoties en gevoelens toe te laten en deze vervolgens te verwoorden.

Als coach speel ik hierbij een ondersteunende rol in het verhelderen van wat u zegt en voelt, om u zo meer inzicht in uzelf en uw leven te geven.

shutterstock_223186435

INTAKEGESPREK
Mijn coachingstrajecten beginnen met een intakegesprek, dat meestal een à anderhalf uur duurt.

 

In het intakegesprek komen de volgende zaken aan bod:

♦ kennismaking
♦ analyse van de vraag of probleem
♦ samen prioriteiten stellen, zodat we helder krijgen waar we in het coachingstraject aan gaan werken
♦ inschatten van de tijd (aantal sessies) die nodig is om tot het gewenste resultaat te komen
♦ bespreking van de aanpak en de kosten
♦ het maken van een afspraak voor de eerste sessie.

NEEM CONTACT OP

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek

CONTACT

THUIS OF IN DE NATUUR

Tijdens het traject kijk ik regelmatig samen met u of het de goede kant opgaat of dat er tussentijds nog wat bijgesteld moet worden. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kan het coaching gesprek bij u thuis plaatsvinden of in mijn praktijkruimte in Muiderberg. Soms kan het letterlijk verfrissend werken om een sessie te houden tijdens een wandeling door de natuur.