KLUSSEN EN TUINONDERHOUD

schilderwerk-engels-en-van-hummel

KLUSSEN IN EN ROND HET HUIS

Zijn er door persoonlijke omstandigheden, zoals leeftijd, ziekte of het overlijden van een dierbare, veel dingen in en rond het huis blijven liggen en geeft dit u een onrustig gevoel? Wij helpen u graag bij kleine klussen in en rond het huis, zoals schilderwerk, achterstallig onderhoud of kleine renovaties.  Dit kan u echt helpen als u daar zelf geen tijd voor heeft of als u deze werkzaamheden niet meer zelf kunt uitvoeren. Het gaat vaak om klusjes en onderhoud waarvoor het niet echt nodig is om een (dure) vakman in te schakelen. Wij hebben de nodige ervaring en werken netjes en vakkundig.

TUINONDERHOUD

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor tuinonderhoud. U kunt hierbij denken aan het snoeien van hagen, heesters en bomen, het seizoenklaar maken van uw tuin, wieden, tuinafval afvoeren, beplanting en bemesting.

Wij kunnen ook uw tuinmeubilair opknappen, zodat u weer klaar bent voor de lente en de zomer. Ook als u een moes- of kruidentuin wilt aanleggen, of een kleine kas wilt plaatsen, kunt u bij ons terecht. Wij houden van tuinieren en hebben een eigen moestuin.

tuinma nieuw 700x467

NEEM CONTACT OP VOOR EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Wij komen snel langs om te bespreken wat er nodig is.

CONTACT