Doe mee met het onderzoek Mijn Kwaliteit van Leven

Mijn Kwaliteit van Leven

Hoe gaat het met u? Wilt u ook (dat uw ouders) zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Kunt u op dit moment leven op een manier die bij u, uw levenssituatie en uw gezondheid past? Wordt u gehinderd door veranderingen in de zorg en/of het ouder worden? Denkt u ook wel eens: “Ik wil mijn kwaliteit van leven verbeteren?” Kunt u daarbij wel enige ondersteuning gebruiken?

Dan wijs ik u graag op de vragenlijst en het persoonlijk overzicht van Mijnkwaliteitvanleven.nl.
Mijn kwaliteitvanleven.nl is voor mensen die door het ouder worden belemmeringen ervaren, een chronische ziekte of beperking hebben en/of mantelzorgers. Daarmee krijgt u onder andere inzicht in uw situatie. Tegelijk doet u mee aan een landelijk onderzoek.

Wilt u direct meedoen aan dit onderzoek? Volg dan deze link: https://www.mijnkwaliteitvanleven.nl/meedoen

Door u aan te melden bij dit platform kunt u met de online vragenlijst uw eigen situatie in beeld brengen. Daarmee krijgt u helder in beeld hoe u uw woon- en leefsituatie kunt aanpassen om langer thuis te kunnen wonen. De vragen zijn gericht op het dagelijkse leven, gezondheid en hoe u uw zorg en omgeving daarbij waardeert.

Mijnkwaliteitvanleven.nl helpt u onder woorden te brengen wat voor u belangrijk is. Dit is belangrijk om goed in gesprek te gaan met uw familie, zorgverlener, de gemeente of ons senioren servicebureau Engels & Van Hummel.

Vervolgens krijgt u uw persoonlijke overzicht, Mijn Kwaliteitsmeter.

Kijk op persoonlijke begeleiding of praktische hulp voor meer informatie over de verschillende vormen van ondersteuning die Engels & Van Hummel u kan bieden om de kwaliteit van uw dagelijks leven te verbeteren. Hier kunt u lezen wat wij concreet voor u kunnen doen om uw leven aangenamer te maken. Wij werken in alle plaatsen in de regio Gooi en Vechtstreek.

Met vriendelijke groet,

 

Rob van Hummel
Partner bij Engels & Van Hummel