PERSONAL ORGANIZING

Bent u al op leeftijd of om gezondheidsredenen niet meer zo goed in staat om voor uzelf, huis en tuin te zorgen? Zijn er dingen die u steeds meer moeite kosten of zelfs niet meer lukken? Als dit het geval is, zijn er misschien veel dingen blijven liggen. Dan is het niet verwonderlijk dat u het gevoel hebt dat u het overzicht over uw huis en huishouden bent kwijtgeraakt. Dit geeft vanzelfsprekend een onrustig gevoel. Personal organizing gaat meestal over hulp bij praktische problemen, zoals het opruimen of herindelen van uw huis. U bepaalt zélf wat er weg mag en wat u wilt behouden.

Personal Organizing
poor_housekeeping
opgeruimde-garage-engelsenvanhummel.nl

WEER RUST EN RUIMTE ERVAREN

U wilt uw tijd zo benutten, dat u weer aan de wezenlijke zaken toekomt en zich niet gehaast voelt. U wilt uw spullen of informatie zo beheren, dat u alles snel kunt vinden met een gevoel van overzicht en controle. Als personal organizer begeleiden en adviseren wij u bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Door middel van maatwerk en het aanleren van organisatievaardigheden, helpen wij u om weer grip te krijgen op spullen, (digitale) administratie, tijd, taken en financiën.

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

In een oriënterend kennismakingsgesprek zoeken wij samen met u uit waar de knelpunten zitten, waarna een vrijblijvend voorstel volgt. Hierin geven wij aan wat er volgens ons zou moeten gebeuren, en wat dat gaat kosten. Als u schriftelijk akkoord bent, gaan we aan het werk. Tussentijds bespreken wij met u of u tevreden bent over ons werk. Deze momenten gebruiken wij ook om eventuele bijsturing te bespreken. Altijd met respect voor u als onze gewaardeerde klant. Ter afsluiting volgt altijd een evaluatie in de vorm van een eindgesprek, een terugkom moment of een telefonisch gesprek.

NEEM CONTACT OP VOOR GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK
Binnen twee uur zicht op een passende oplossing!

CONTACT